Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plast system och komponenter till Europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, tillverkare av utomhusprodukter samt läkemedels och medicinteknisk industri. Euroform omsätter ca 550 miljoner kronor med ca 350 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer. Vår verksamhet finns i Tranås och Motala.

Vill du tjäna lite extra pengar och samtidigt skaffa dig lite mer arbetslivserfarenhet? Vi på Euroform behöver din kompetens och ditt engagemang!

En stor del av din arbetstid kommer att bestå av att bygga pallar till produktionen. Men du kan även få arbeta med avsyning, montering, och förpackning av de plastdetaljer som vi producerar. Arbetstiderna i produktionen är i grunden skiftgång inklusive natt och till viss del även helgarbete. Hur mycket och när du ska arbeta kommer du och produktionsansvarig gemensamt överens om.

Vi söker dig som är noggrann och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och har förmågan att se din del i helheten.

Vi erbjuder dig ett timavlönat extraarbete i ett spännande företag där mycket är på gång. Hur mycket du kommer att arbeta varierar beroende på behov och hur mycket du vill arbeta.

Vi arbetar utifrån våra värdeord; Ansvar, Engagemang, Kundfokus, Respekt. Euroform är en rökfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan urval sker löpande.

Har du frågor angående tjänsten kontaktar du Annelie Ekeblad, HR specialist

telefon: 0140-385971

e-mail: annelie.ekeblad@euroform.se