Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta med kvalitetsutveckling och trivs i en dynamisk och komplex produktionsmiljö?

Euroform i Tranås söker nu dig som är av åsikten att det alltid går att jobba lite smartare och som vill bidra till att lyfta vårt kvalitetsarbete till nästa nivå.
Som kvalitetschef hos oss kan du se fram emot en fartfylld vardag med många intressanta uppgifter och projekt att ansvara för. Din uppgift blir att kvalitetssäkra vår produktion och leda det operativa och strategiska kvalitetsarbetet för våra enheter. Arbete med ständiga förbättringar är en central del i din roll och du har mandatet att utveckla metoder och rutiner som säkrar våra processer och skapar lönsamhet för oss och för våra kunder. I din roll så är du bolagets representant i de flesta kvalitetsrelaterade ärenden och du har ett samordningsansvar för vårt hållbarhetsarbete. Du är en viktig resurs i projekt som rör utvecklingen av både våra produkter och vår produktion och du har en tät kontakt med kunder, leverantörer och certifieringsorgan. Du kommer ansvara för ett team om 4–5 medarbetare specialiserade inom kvalitetsteknik, mätteknik, kontroll och miljö. Du har budgetansvar, ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.
Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot kvalitets- och miljöledning eller har motsvarande erfarenhet. Du har några års erfarenhet av kvalitetsarbete i ledande befattning från tillverkande verksamhet och känner dig familjär med de flesta kvalitetsverktyg. Vi bedriver vårt kvalitetsarbete enligt ISO9001, ISO14000 och ISO/TS16949 och ser gärna att du har erfaren av dessa standarder. Vi ser VDA 6.3 som meriterande. Vidare så behärskar du svenska och engelska i tal och skrift och vi förutsätter att du är en van användare av moderna IT – och affärssystem.

Du kommer att lyckas i ditt uppdrag för att du är väl insatt i teknik och produktionsförhållanden och för att du har en klar bild över vilket arbete som du och resten av organisationen behöver göra för att kunna tillmötesgå de krav och önskemål som våra kunder ställer på oss som leverantör. Dina medarbetare och kollegor kommer uppskatta dig för att du på ett positivt och handlingskraftigt sätt möter de utmaningar som vardagen bjuder på. Du är noga med att kommunicera viktig information till berörda parter, har lätt för att snabbt skapa dig en överblick över ett sammanhang och har förmågan att motivera och inspirera de personer som finns i din närhet. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Euroform är ett positivt och obyråkratiskt företag med korta beslutsvägar. Vi erbjuder en tjänst där du kommer ha stor möjlighet att driva förändringsarbete och strategier.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via nyposition.se, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 9 juni. Urval sker löpande.