Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plastsystem och komponenter till Europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, tillverkare av utomhusprodukter samt läkemedels och medicinteknisk industri. Euroform omsätter ca 550 miljoner kronor med ca 350 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer. Vår verksamhet finns i Tranås och Motala.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i ett intressant företag där förbättringsarbete är en del av det dagliga arbetet. Vi arbetar utifrån våra värdeord; Ansvar, Engagemang, Kundfokus, Respekt. Euroform är en rökfri arbetsplats som även erbjuder subventionerad friskvård samt företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

Som lagerarbetare/truckförare hos oss på Eurofrom arbetar du med att plocka fram gods för utleverans samt att lasta och lossa gods. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra ankomstkontroll samt att göra löpande inventering av artiklar och förbrukningsmaterial.

 

Din profil

Vi söker dig som har truckkort och några års erfarenhet av att köra motviktstruck.

Du ska ha ordningssinne, ha lätt för att samarbeta samt vara serviceinriktad.

Har du erfarenhet av att arbeta på lager är det meriterande.

Ibland kan tempot vara högt så du bör klara av stressiga situationer.

Du måste förstå svenska i både tal och skrift. Behärskar du engelska i tal är det meriterande.

 

Tjänsten är tillsvidare där provanställning kan komma att vara aktuellt.

Arbetstiden är förlagd till dagtid men kvällsarbete kan förekomma.

 

Har du frågor angående tjänsten kontaktar du Annelie Ekeblad, HR specialist

Telefon: 0140-385971

Mail: annelie.ekeblad@euroform.se

 

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till annelie.ekeblad@euroform.se märk din ansökan med annonsrubriken.

 

Välkommen med din ansökan dock senast den 14 december

Intervjuer kan komma att ske löpande.