ANSÖKAN

  Vill du skicka in en ansökan till oss är du välkommen att göra det.
  Fyll i nedanstående uppgifter för att vi bättre ska kunna matcha din ansökan med vårt rekryteringsbehov.

  Vår hantering av personuppgifter
  AB Euroform är personuppgiftsansvarig för den personliga information du lämnar i samband med din ansökan till oss. Läs vår integritetspolicy på vår hemsida för mer information.

  När du söker en tjänst på AB Euroform så sparas de personuppgifter du anger i din ansökan, de används dock endast till rekrytering med syfte att anställa en medarbetare. Vi kan, vid behov, dela din ansökan med dem av våra anställda som är inblandade i rekryteringen.

  Söker du en specifik tjänst hos oss finns dina ansökningshandlingar kvar i systemet i 2 år enligt diskrimineringslagen. Skickar du en Spontanansökan till oss kan du komma att bli kontaktad av oss och din ansökan ligger kvar i vårt system under 6 månader. Det kan hända att vi anser att du som arbetssökande matchar en annan ledig tjänst hos oss, det vill vi självklart kunna tillmötesgå. Därför kan vi, efter en intresseavvägning, kontakta dig angående andra lediga tjänster. Vill du inte bli kontaktad så meddelar du det via denna mail, dvs. work@euroform.se.

  Contact

  AB Euroform
  Box 397
  573 24 Tranås

  Switchboard:
  +46 140 384900

  Tranås North

  Verkstadsgatan 9
  573 41 Tranås

  Tranås South

  HQ - Verkstadsgatan 10
  573 41 Tranås