Euroform

Vi utvecklar, industrialiserar, formsprutar och monterar plastsystem för att matcha våra kunders krav på överlägsen kvalitet.

Vi är en högkvalificerad partner med bred teknisk kompetens och överlägsen prestanda för vår bransch.

Våra kunder

De flesta av våra kunder har koppling till automotive-branschen. Vi är stor leverantör till Scania och Volvo men vår expertis täcker även områden som möbler, industri och kunder med högteknologiska produkter.

AB Euroforms verksamhet har alltsedan starten kännetecknats av enkelhet och ärlighet i kombination med affärsmässighet, etik och miljöhänsyn. Våra kärnvärden är:

  • respekt för individen
  • kunden först
  • har jag gjort rätt från mig
  • engagemang
  • mod samt nytänkande

 

IllustrationCoreValues
IllustrationCoreValues

Vår strävan är att överträffa våra kunders förväntningar, behov och ställda krav.

Genom att medverka i utvecklingsarbetet tillsammans med dig som kund kan vi redan på ett tidigt stadium medverka till att optimera design och konstruktion, material och produktionsteknik och därmed bidra till en bättre slutprodukt. Och hålla en optimal produktionskostnad.

Vår vision är att vara den mest efterfrågade leverantören av formsprutade komponenter och systemlösningar för utvalda kunder inom segmenten tunga fordon, industri och medicinteknik.

Anläggningar

Tranås Norra – vår norra tillverkningsenhet är en komplett produktionsanläggning för komplexa nollfelsproduktioner av formsprutade plastsystem. Vi har maskinkapacitet från 25 ton upp till 1300 ton med tekniker såsom ”gas injection”, 2k formsprutning, TSG och ”back injection”. Dessutom svetsar, saserskär och visionmonterar vi.

Tranås Södra – vår södra tillverkningsenhet är även den en komplett produktionsanläggning för komplexa nollfelsproduktioner av formsprutade plastsystem. Har har vi maskinkapacitet från 200 ton upp till 2000 ton med tekniker även här såsom ”gas injection”, 2k/3k formsprutning samt TSG. Dessutom lackerar, svetsar och visionmonterar vi. Det är också här ni hittar vårt huvudkontor.

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ – Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås