Vi har ett kul jobb till dig som gillar händelserika dagar och är riktigt vass på planering!

Om dig

vi vill stärka vårt team med dig som har tidigare erfarenhet av produktionsplanering och en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik. Officepaketet är inga problem för dig och du har även arbetat i olika affärssystem. Din engelska håller en hög nivå i såväl tal som skrift.

Det händer mycket hos oss på Euroform – därför är det viktigt att du kan behålla lugn och fokus trots högt tempo och många (spännande!) parallella processer. Du är driven, strukturerad, och kommunikativ samt kostnadsmedveten och ser helheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Dina arbetsuppgifter

I rollen som huvudplanerare ansvarar du för att upprätthålla huvudplan med fokus på att balansera säljvolymer i form av kundprognoser med tillgänglig produktionskapacitet. Du kommer att leverera långsiktiga volymplaner till sälj- och verksamhetsplan S&OP, samt medelsiktsplaner till fabriker, lager och inköp. Du samverkar med planerare inom produktion såväl som med pågående projekt rörande nya produkter.

Vi arbetar i IFS-affärssystem, där ansvarar du för den sammanhållande beredningen och planeringsparametrar för styrning.

Du följer även upp vissa nyckeltal som exempelvis planerade lagernivåer och planriktighet. Utifrån verksamhetens behov supporterar och implementerar du förbättringar tillsammans med chefer och personal inom produktion, lager och inköp.

Du har många kontaktytor som exempelvis sälj, fabrik, lager och inköp.

Din utbildningsprofil

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik.

Språk

Du behärskar engelska obehindrat i både tal och skrift.

Arbetslivserfarenhet

Du har erfarenhet av produktionsplanering

Mer information om tjänsten:

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00.

Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Sista ansökningsdag är den 10 februari.

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ – Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås