Känner du igen dig i ord som driven, affärsmässig & kostnadseffektiv? Blir du peppad om vi säger effektiva inköpsstrategier? Då kan vi ha det perfekta jobbet till dig – vi söker nämligen en inköpschef!

 

 

 

Om dig

Vi söker dig med pondus, rätt inställning, och det viktigaste av allt, du älskar allt som har med inköp att göra. Kan du addera en relevant utbildning, kanske med inriktning mot teknik eller ekonomi, blir vi extra glada. Saker som vi ser positivt på, men som inte är ett krav, är erfarenhet från en liknande roll inom fordonsindustrin/plastindustri samt kunskaper inom avtalsjuridik. Med ett holistiskt synsätt arbetar du strategiskt, strukturerat och handlingskraftigt. Vi ser dig som en naturlig ledare som visar lojalitet, tillförlitlighet och positivitet samt viljan och modet att prova nya vägar. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Dina arbetsuppgifter

Du tar in offerter, förhandlar priser, väljer leverantörer och tecknar avtal samt följer upp och driver förbättringsarbete gällande befintliga leverantörers prestationer. I nära samarbete med vår interna säljorganisation stöttar du dem i pris- och leverantörsförfrågningar. Rollen är direkt underställd VD och du ingår i ledningsgruppen samt leder ett team om tre personer. 

Ansökan & frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Jeanette Boström eller Lydia Karlsson på 036-330 09 00.

Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 31 januari.

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ – Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås