Är du en erfaren och skicklig förhandlare som besitter en stor kommersiell förståelse? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Om dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete med dokumenterade resultat.

Som person är du självgående, drivande, analytiskt, strukturerad, resultatdriven och analytisk med förmåga till självständigt agerande. Du är en erfaren och skicklig förhandlare som besitter en stor kommersiell förståelse.

Eftersom du kommer att ha ett stort kontaktnät, både internt och externt, nationellt och internationellt, är det viktigt att du har goda sociala och kommunikativa färdigheter och lätt för att bygga och bibehålla goda affärsrelationer.

 

Dina arbetsuppgifter

Som kategoriansvarig ansvarar du för alla strategiska inköpsaktiviteter inom tilldelat ansvarsområde. Du förväntas arbeta aktivt med kategoristyrning, portföljanalyser, leverantörsanalyser och riskanalyser med syftet att identifiera och etablera kostnadseffektiva samarbeten med, för Euroform, viktiga leverantörer. Du initierar och driver förfrågningar samt nominerar och kontrakterar leverantörer.

Din utbildningsprofil

Du har en akademisk utbildning, alternativt KY/YH-utbildning, inom inköp eller logistik. Du har goda kunskaper i MS Office och har mycket goda kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av IATF 16949 är detta meriterande.

Mer information om tjänsten:

Rickard Lager, Supply Chain & Sourcing Manager: 0140-384922

Ansökan

Skicka din ansökan (med CV och personligt brev) via ansökningslänken nedan. Vi vill gärna ha din ansökan senast 30 juni. Ange referens “inköpare”.

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ - Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås