Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som KAM, helst i lego-tillverkande industri till Europeiska och/eller internationella kundföretag. Du är en lyhörd affärsmässig strateg, en god förhandlare och en fena på att upprätthålla goda affärsrelationer med ömsesidiga förtroenden. Din planerings- och organisationsförmåga är hög och du glömmer inte viktiga detaljer i helheter. Du är ständigt nyfiken på ny teknik, har erfarenhet av minst en eller ett par olika affärssystem, är van att arbeta i Excel och kan kalkylering för prissättningar. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. B-körkort krävs.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp och tjänsten innebär nära samverkan inåt i företaget och att ha ett tätt samarbete med några av våra kunder i fordonsindustrin. Du kommer att jobba mot högt uppsatta mål med ett stort eget ansvar. Det innebär många kontaktytor som löper under många år så en viktig del i arbetet är att förvalta och utveckla dessa. Du kommer att analysera nya affärsmöjligheter i både befintliga och nya projekt och göra beräkningar, prissättningar och analys av villkor.

Språk

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

Tidigare erfarenhet som KAM.

Mer information om tjänsten:

Rekryteringen sker i samarbete med Ambitiös Rekryteringstjänst  gå in på deras hemsida på www.ambitiös.se för mer information eller på Platsbanken på Arbetsförmedlingens hemsida.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten via Ambitiös rekryteringstjänst, nyttja gärna möjligheten att presentera dig med en video – om du vill!

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ – Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås