Brinner du för kvalitet och leverantörsprestanda? Då kanske den här tjänsten är något för dig!

Om dig

Du har erfarenhet av liknande roll och gärna med erfarenhet inom fordonsbranschen. Du har en eftergymnasial teknisk utbildning alternativt är tekniskt kunnig och har erfarenhet av arbete med kvalitetssäkring. Vi ser att du har ett affärsdrivet tänk och att du brinner för leverantörsprestanda och kvalitet. Du har intresse och erfarenhet av processarbete, samt brinner för att samarbeta både inom avdelningen men också mellan olika avdelningar.

Dina arbetsuppgifter

Som SQE kommer du att tillhöra Supply Chain & Sourcing som består av elva medarbetare som arbetar strategiskt och operativt med inköp, planering och logistik. I rollen som SQE arbetar  du med riskreduceringar genom diverse åtgärder både internt och med externa leverantörer. I arbetet ingår också att jobba med olika krav i försörjningskedjan för riskområden som ex leverantörsförmåga. Du hanterar också leverantörsavvikelser och arbetet med grundläggande orsak med kund. Arbete med inköps- och leverantörsfrågor i projekt förekommer också. Tjänsten innebär arbete i en global leverantörsmarknad i nära relation med leverantörer vilket innebär att resor förekommer såväl inrikes som utrikes.

Din utbildningsprofil

MERITERANDE
Teknik och kvalitet på eftergymnasial nivå eller motsvarande.

Språk

Svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE
Tidigare arbete med liknade uppgifter.

Mer information om tjänsten:

Rickard Lager, Supply Chain & Sourcing Manager: 0140-384922
Annelie Ekeblad, HR-chef: 0140-385971

Ansökan

Skicka din ansökan (med CV och personligt brev) via ansökningslänken nedan. Vi vill gärna ha din ansökan senast 1 juni.  Ange referens “SQE”.

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ - Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås