Är du intresserad av problemlösningar och att industrialisera nya produkter i robotmiljö? Då kanske den här tjänsten är något för dig.

Om dig

Du har teknisk utbildning och gärna några års erfarenhet inom robotteknik. Det är meriterande om du har truck- och traverskort. Du ska ha ordningssinne, vara kvalitetsmedveten och engagerad. Du har också lätt för att samarbeta och är prestigelös. Ibland kan tempot vara högt så du bör klara av stressiga situationer. Du förstår både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Dina arbetsuppgifter

Som robottekniker/servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med att industrialisera nya produkter, programmera robotar, arbeta med problemlösning och vara support och stöd i produktionen. Du kommer också att arbeta med programmering i större program som sedan skalas och trimmas in i våra robotar. Du kommer även att få arbeta med service och underhåll av maskiner och kringutrustning. I dina arbetsuppgifter ingår även att arbeta med ständiga förbättringar, att utveckla metoder och utrustning.

Din utbildningsprofil

MERITERANDE
Teknik och teknisk industri
Gymnasial utbildning

Språk

MERITERANDE
Engelska

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE
Industrirobotoperatör: 1-2 års erfarenhet

Mer information om tjänsten:

Mats Pettersson, 0140-385932
Martin Areland, 0140-384983

Ansökan

Skicka din ansökan (med CV och personligt brev) genom att klicka på ”Ansök”. Vi vill gärna ha din ansökan senast 16 december 2018. Ange referens ”Robottekniker/servicetekniker”.

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ - Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås