Vi söker dig som är erfaren inom lager och logistik och som vill ha nya utmaningar!

Om dig

Du har ett starkt resultatdrivet tänkande. Du är en lagspelare som ser var din expertis behövs och stöttar verksamheten och dina kollegor vid behov. Du innehar truckkort och är duktig på att köra truck. Du besitter goda datorkunskaper, erfarenheter av arbete i olika system och har goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel. Du har god kommunikationsförmåga samt behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du som spindeln i nätet och har en nyckelroll i arbetet med utgående logistik. Dina primära arbetsuppgifter består av transportbokningar av utgående gods, utfärdande av frakthandlingar, tulldeklarationer, lastning/lossning samt av i övrigt därtill kopplade aktiviteter och dokumentation. Dessutom ingår annat administrativt arbete som ex. viss fakturering/kreditering, skapande av försäljningsartiklar, flytt av artiklar mellan ort, order/planer, prisuppdateringar i systemet mm.

Din utbildningsprofil

MERITERANDE
Utbildning inom lager & logistik 

Språk

Krav
Svenska  & Engelska i tal och skrift

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE
Lagerassistent 1-2 års erfarenhet

Mer information om tjänsten:

Rickard Lager, Supply Chain & Sourcing Manager: 0140-384922

Ansökan

Skicka din ansökan (med CV och personligt brev) via ansökningslänken nedan. Vi vill gärna ha din ansökan senast 12 november. Ange referens ”Lagerassistent”.

KONTAKT

AB Euroform
Box 397
573 41

Växel:
+46 140 384900

Tranås Norra

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås Södra

HQ - Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås