Att jobba här

Vill du bli en av oss?

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där förbättringsarbete är en viktig del av det dagliga arbetet. Vi arbetar utifrån våra värdeord:
ANSVAR • ENGAGEMANG • KUNDFOKUS • RESPEKT

Känner du att du skulle vilja jobba hos oss på AB Euroform och att du, precis som vi, vill arbeta utifrån våra värdeord så har du förutsättningarna att bli en del i vårt team där vi kan utvecklas tillsammans! Här hittar du våra lediga jobb just nu.

Annelie
Ekeblad

HR MANAGER

+46 70-410 47 83

annelie.ekeblad@euroform.se

Våra värdeord

Våra värdeord definierar vår företagskultur, det vi tror på och tycker är viktigt. Dessa tillsammans med våra ledord fungerar som ledstjärnor i vardagen.

Viktiga ledord för oss:

  • Vi lyssnar
  • Vi ger feedback
  • Vi är ärliga
  • Vi visar öppenhet

Euroform är en rökfri arbetsplats.

Ansvar: Som bolag ansvarar vi för att uppfylla lagar och förordningar. Vi bidrar till en hållbar utveckling genom: Lönsam verksamhet, socialt ansvarstagande, minskad miljöbelastning.

Respekt: Individen står i centrum för allt vi gör och vi behandlar andra så som vi själva vill bli behandlade.

Kundfokus: Vi bemöter våra kunder med lyhördhet och hög kvalitet vilket betyder att vi gör allt för att förstå kundens behov och förväntningar. Vi utmanar både våra kunder och oss själva för verksamhetens bästa.

Engagemang: Alla medarbetare bidrar till sin egen och andras arbetsglädje, vi har ett lösningsorienterat arbetssätt och hjälper varandra även utanför vårt eget område. Vi ger och håller löften.

IllustrationCoreValues2
Kenneth-C

”Till och med måndagarna är roliga”

Kenneth har varit 41 år i företaget

Kenneth Cassegård har arbetat i 41 år på Euroform och har ingen som helst lust att sluta: Det är kul och jag vill jobba så länge det bara går. Till och med måndagarna är kul, säger han och skrattar gott.

Kenneth var 20 år när han började 1977 som lackerare på Rune Ask. Under åren har han haft olika tjänster och varit ”nästan överallt”, som han säger. Nu är han logistikansvarig för materialhanteringen och kvarnen.

Varför har du stannat så länge?

För det första är det för arbetskamraterna. Vi är som en stor familj. Och vi är många som har varit länge i företaget. För det andra är det att arbetet är omväxlande. Man vet inte exakt vad dagen ska föra med sig och jag tycker om när det är action. Då går tiden fort.

Vilka är de stora skillnaderna från då du började till idag?

Det är automatiseringen. Robotar har tagit över en del av det manuella arbetet. På den tiden var vi exempelvis 40 personer i lackeringen, idag klarar tre personer samma sak. Det var ett monotont arbete som slet på lederna, så den förbättringen är välkommen. Vi räknade en gång att vi gjorde 23000 tryck med handtaget under ett åttatimmarspass i lackeringen och det gav förstås förslitningsskador. Säkerhetsmässigt har det också blivit mycket bättre runt maskinerna.

Minns du någon kul episod?

Såklart, men de håller vi för oss själva. Ett tydligt minne är däremot hur Rune Ask kunde stå och skruva på någon krånglande maskin i sin vita skjorta med uppkavlade ärmar. Han var vd och ryckte in överallt där det behövdes.

Vad säger du till dagens unga om att jobba på Euroform?

Vi har en mycket mer komplex och teknisk verksamhet än vad många kanske tror. Här finns många olika arbetsuppgifter att välja bland. Svårighetsgraden varierar och en del kräver mer utbildning än andra. Även arbetstiderna varierar, allt från dagtid, skift och ständig natt, så här borde finnas något som passar de flesta.

Frank Palm MediPharm

”Vi skall producera kvalitet, Inte kontrollera KVALITET”

Frank med 20 års erfarenhet av kvalité

Frank Palm har jobbat på MediPharm i 5 år och har 20 års erfarenhet av kvalitetssäkring inom life science/medical device. Frank ansvarar för kvalitetsutveckling och projektledning.

Hej Frank, kan du ge några exempel på produkter som MediPharm tillverkar?

Vår verksamhet bygger på formsprutning i renrum vilket normalt är medicintekniska produkter men kan också vara industriprodukter eller komponenter för elektronik med höga krav på renhet. Två av våra blister formningsmaskiner med försegling ger oss en stor fördel när vi kan erbjuda kunder kompletta sterilförpackade produkter.

 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Vi är ett litet bolag som växer kraftigt. Det är utmanande då vi konstant utvecklas och man får ta del av och påverka verksamhetsutvecklingen. Kort sagt så ska vi producera kvalitet, inte kontrollera kvalitet.

Jobbar ni i en framtidsbransch?

Absolut! Life science är i ständig utveckling och det vi kan vara behjälpliga med i vår verksamhet. Då medelåldern tenderar att öka i samtliga delar av världen ökar också sjukdomsbilden i samma takt, vilket ger oss möjlighet att påverka/hjälpa.

 

Contact

AB Euroform
Box 397
573 24 Tranås

Switchboard:
+46 140 384900

Tranås North

Verkstadsgatan 9
573 41 Tranås

Tranås South

HQ - Verkstadsgatan 10
573 41 Tranås